Πώς θα βοηθήσει το web hosting στην επισκεψιμότητα

By | 23 Σεπτεμβρίου, 2022

Σε αυτό το άρθρο θα αναλυθεί το πώς θα βοηθήσει το web hosting στην επισκεψιμότητα του site σας.

Αντίγραφα ασφαλείας

Ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων θα πρέπει ιδανικά να προσφέρει τακτικά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων ή τουλάχιστον να σας διευκολύνει να αναλάβετε τον εαυτό σας.

Ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας μπορεί να είναι αντίγραφο του ιστότοπού σας και να σας βοηθά να διατηρείτε τον ιστότοπο σας σε λειτουργία. Σας εμποδίζει να χάσετε όλη την πρόοδο και τα δεδομένα του ιστότοπού σας εάν συμβεί κάτι ατυχές.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας για να προσελκύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα. Μπορείτε να το διατηρήσετε απλό και μινιμαλιστικό ή μπορείτε να το κάνετε ζωντανό με πολύχρωμα χαρακτηριστικά. Ο σχεδιασμός ιστού σας βελτιώνει τη λειτουργικότητα και την εμπειρία χρήστη. Είναι συνήθως μια αντανάκλαση του στυλ και του επαγγέλματος σας. Ακολουθούν πέντε κόλπα για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπος σας λειτουργεί τέλεια.

Κρατήστε το απλό

Είναι σημαντικό να διατηρείτε τον ιστότοπο σας μινιμαλιστικό, ειδικά την αρχική σελίδα. Τα άτομα που επισκέπτονται τη σελίδα σας πρέπει να βρίσκουν γρήγορα αυτό που αναζητούν χωρίς να διαβάζουν πάρα πολλές πληροφορίες. Η χρήση αριθμημένων λιστών με κουκκίδες και σύντομων παραγράφων θα κάνει τις πληροφορίες σας πιο σαρωμένες.

Το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να διατηρήσει μόνο μικρά κομμάτια νέων πληροφοριών κάθε φορά. Οι περισσότεροι επισκέπτες θα μπορούν να κατανοήσουν μόνο μερικές φράσεις και εικόνες. Η ανάμειξη γραφικών και εικόνων θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια καθαρή σελίδα όπου οι επισκέπτες μπορούν να επεξεργαστούν και να αξιολογήσουν γρήγορα το περιεχόμενο.

Διατηρήστε μια απλή διάταξη με τις κρίσιμες πληροφορίες στο επάνω μέρος της σελίδας. Τα άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας πρέπει να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, μόλις προσγειωθούν στην αρχική σελίδα. Η απόσταση μεταξύ του περιεχομένου σας θα εξισορροπήσει το περιεχόμενό σας, καθιστώντας εύκολη τη σάρωση.

Η συμπερίληψη μιας παρότρυνσης για δράση στην αρχική σας σελίδα διευκολύνει τους επισκέπτες να εγγραφούν, να καλέσουν ή να αγοράσουν ένα προϊόν. Βεβαιωθείτε ότι η παρότρυνση για δράση είναι ορατή στους επισκέπτες. Το κείμενο θα πρέπει επίσης να ξεκινά με ένα ρήμα καθώς καθοδηγεί τους χρήστες για το τι πρέπει να κάνουν.

Εύκολη πλοήγηση

Η πλοήγηση βοηθά τους επισκέπτες σας να βρίσκουν εύκολα αυτό που αναζητούν. Βοηθά επίσης την ιστοσελίδα σας να κατατάσσεται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Βεβαιωθείτε ότι το μενού σας είναι εύκολο να βρεθεί με καρτέλες με σαφή ετικέτα. Οι καρτέλες σας πρέπει να είναι οργανωμένες σύμφωνα με τη σημασία τους με σχετικές σελίδες κάτω από αυτές.

Όταν ονομάζετε τις καρτέλες σας, χρησιμοποιήστε τυπικούς όρους που είναι σαφείς και κατανοητοί. Οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ακριβώς πού πάνε χωρίς να μαντέψουν. Είναι επίσης καλύτερο όταν υπάρχει ένας απλός τρόπος επιστροφής στην αρχική σελίδα και ένα κουμπί Back to Top που ανακατευθύνει τον χρήστη στην κορυφή της σελίδας. Ο χρήστης θα μπορεί να πλοηγηθεί στη σελίδα σας χρησιμοποιώντας λιγότερα κλικ, βελτιώνοντας την εμπειρία του.

Οι ιστοσελίδες που είναι φιλικές προς κινητά κατατάσσονται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια καλή εμπειρία ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν. Μπορείτε να έχετε μια έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας που να είναι λιγότερο γεμάτη.

Ποιότητα και πραγματικό περιεχόμενο

Το περιεχόμενό σας είναι ο κύριος λόγος που οι άνθρωποι επισκέπτονται τον ιστότοπό σας και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι πραγματικό και ευανάγνωστο. Οι ανακριβείς πληροφορίες θα καταστρέψουν τη φήμη του ιστότοπού σας.

Ως εκ τούτου, λιγότερα άτομα θα το επισκεφτούν καθώς θα χαρακτηριστεί ως αναξιόπιστο. Το περιεχόμενό σας θα πρέπει επίσης να είναι απαλλαγμένο από γραμματικά λάθη, τα οποία μπορείτε να διασφαλίσετε με διόρθωση της εργασίας σας πριν από τη δημοσίευση.

Αποφύγετε τη χρήση εξελιγμένου λεξιλογίου που πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην καταλαβαίνουν, καθώς αυτό μειώνει την αναγνωσιμότητα του περιεχομένου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λέξεις και φράσεις που οι αναγνώστες μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν γρήγορα.

Η χρήση υποτίτλων αντί για μπλοκ κειμένου θα καταστήσει το περιεχόμενό σας σάρωση. Οι υπότιτλοι μπορεί να έχουν ελαφρώς μεγαλύτερες γραμματοσειρές και βάρος από τις παραγράφους.

Άλλοι τρόποι για να κάνετε το περιεχόμενό σας ευανάγνωστο περιλαμβάνουν τη χρήση μεγάλου μεγέθους γραμματοσειράς και τη χρήση κατάλληλης γραμματοσειράς. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να διαβάσουν τα μικρά μεγέθη γραμματοσειράς, επομένως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μεγάλο μέγεθος γραμματοσειράς. Όταν επιλέγετε τον τύπο γραμματοσειράς που θα χρησιμοποιήσετε, οι απλές γραμματοσειρές χωρίς προεξέχουσες γραμμές είναι ιδανικές καθώς είναι ευανάγνωστες. Δεν συνιστάται η ανάμειξη πολλών γραμματοσειρών σε ένα σώμα, καθώς μπορεί να κατακλύσει τον αναγνώστη.

Κυβερνασφάλεια

Τι είναι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο; Προστατεύει τον υπολογιστή και τους διακομιστές σας από την παραβίαση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια πληροφοριών ή ζημιά στο λογισμικό ή το υλικό σας. Η προστασία των πληροφοριών σας από άτομα με κακόβουλη πρόθεση είναι απαραίτητη, καθώς αυτό μπορεί να παραπλανήσει τους αναγνώστες στους στόχους σας.

Ανάγκη για ταχύτητα

Σε κανέναν δεν αρέσει ένας αργός ιστότοπος και αν ο ιστότοπός σας αργεί πολύ να φορτώσει, πολλοί άνθρωποι δεν θα τον επισκεφτούν. Ένας ιστότοπος που φορτώνει γρήγορα βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη. Ενημερώνετε τακτικά το λογισμικό σας και χρησιμοποιήστε έναν ιστότοπο με υψηλό εύρος ζώνης για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπος σας λειτουργεί ομαλά.

Δείτε περισσότερα για web hosting:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.